dimecres, 24 de juny del 2015

Bon estiu i fins la pròxima!!!

El curs 2014-15 s'ha acabat! Hem passat bones estones i esper que en aquests darrers quatre anys vos ho hagueu passat com a mínim, tant bé com jo mateix.  Han estat moltes activitats, des de l'activitat del circ, passat pels Monstres domèstics, El pispallibres, i moltes més (les podeu recordar tot resseguint les entrades del bloc), i a vegades ha costat un poc mantenir el ritme i la capacitat per generar sorpresa. I també molta gent la que ha participat d'una forma o d'un altra en fer possible que la biblioteca prengués forma i que alguns de vosaltres vos hagueu infectat del virus de la lectura! Si és així, em sap greu, m'han dit que no té cura!

En qualsevol cas, moltes gràcies als companys i companyes que heu format part de la Comissió de biblioteca, als tutors i tutores que vos heu implicat en el projecte, a l'Equip Directiu que ens ha donat suport en tot moment, a les mestres practicants d'aquests dos darrers cursos que han intervingut directament en la realització de les activitats, i als infants, perquè sense vosaltres el projecte de biblioteca no tendria sentit!

Resultat d'imatges de playa tropical libroEn el meu cas, ha arribat el moment d'acomiadar-me (cosa que no se fer massa bé). D'aquí a dos mesos estaré en un altra escola, però no patiu vos duré sempre al cor!

Bon estiu i fins aviat!

Antoni Martí (Coord de la comissió de biblioteca 2011-2015).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada