dilluns, 16 de juny del 2014

Melies i l'invent del cinema.


Com ja sabreu, el tema de l'escola per aquest curs són els invents i els inventors. Com a cloenda del curs vos proposam una visita al Caixaforum de Palma (Gran Hotel).

Durant tot l'estiu teniu l'oportunitat de conèixer els orígens del cinema. L'exposició és un homenatge a  Georges Méliès, un dels pioners del cinema.
La mostra fa un repàs a la diversitat de la seva obra i al valor que ha tingut en l’evolució de la història del cinema, un valor que recentment ha tornat a sortir a la llum gràcies al film en 3D de Martin Scorsese Hugo (2011). D’on ve Méliès? Com va forjar el seu extraordinari univers? Quines van ser les seves fonts d’inspiració?

L'exposició ens presenta també diversos objectes relacionats amb l'origen del cinema (sombres xineses, llanternes màgiques...), i és adequada per a infants, a partir del segon d'Educació Primària.
 Melies (vídeo resum de l'exposició).

1 comentari:

  1. A per cert, l'entrada per als adults (si no teniu targeta de la caixa) no és gratuïta! No crec que sigui molt cara però t'avisen que has de pagar! Per als infants si que és lliure!

    ResponElimina