dilluns, 24 de novembre del 2014

Contacontes musicals a Educació Infantil i primer cicle

El dia passat dia 13 de novembre, es va organitzar des dels cicles d'Educació infantil i del primer cicle de Primària una activitat de conta-contes!
Cantafulla i Camalsgrocs
L'activitat per al primer cicle va anar a càrrec de Musicontes, amb l'espectacle Cantafilla i Camalsgrocs. La princesa Cantafulla i el pirata Camalsgrocs musiconten on volgueu i,
fins i tot, les històries que volgueu.
pinotxo_bonaLes aventures de Gepeto i Pinotxo
La companyia La Fornal ens ha presentat un espectacle teatral basat en el famós conte Pinotxo, de Carlo Collodi, interpretat per actors, titelles, joguines, ombres... que donen vida als protagonistes d'aquest conte fantàstic.

Argument:
A un poblet del país d'Itàlia dos vells amics, mestre Cirera, d'ofici fuster, i Gepeto, sense ofici ni benefici, això vol dir actor, es troben i decideixen construir un titella. Aquest titella serà el fill que tant li hagués agradat tenir Gepeto. El seu nom serà Pinotxo.
En Pinotxo, un titella que vol ser un nin, després de fracassar un cop i un altra, gràcies a l'esforç i constància al final retroba la seva ànima, la seva personalitat i es converteix amb un nin.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada