dimarts, 27 de maig del 2014

Els fills de la bruixa

Ressenya i Proposta
Aquesta setmana hem pogut gaudir d'un conte molt especial, i a més a més hem après a fer gelat!


diumenge, 4 de maig del 2014


FESTIVAL DE TERESETES

16è Festival Internacional de Teresetes de Mallorca

L’any 1999 neix a Mallorca el Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca amb l’objectiu de promocionar i divulgar aquest gènere i totes les persones que el fan possible com a un tresor històric del teatre més popular, que es fa ressò a través d’un públic comprès de diverses generacions.
Des del seu origen, el principal propòsit ha estat rescatar, o millor dit, recuperar les tradicions i presentar els treballs d’avantguarda per tal d’acostar i incorporar noves experiències que enriqueixin el panorama cultural illenc. Una altra finalitat, sens dubte, ha estat contribuir a desmitificar la idea que el teatre de teresetes és sols un gènere per a infants, donant-hi cabuda a la programació d’espectacles dirigits a un públic adult.
El festival no es limita, únicament, a ser un esdeveniment cultural de Palma, sinó que té un caire descentralitzador, ja que s’ha expandit pertot arreu de l’illa.

Torna el Contesporles

Contesporles

 Contesporles combina l’element central, el conte, amb altres manifestacions de l’art i la cultura, com el teatre, la música, la il·lustració o la gastronomia, amb la voluntat de contribuir a generar un ambient festiu i evocador del món de la narració oral.

Foto: Amics contesporlerins, ja tenim cartell per a la Marató de contes!!!!https://www.youtube.com/watch?v=N4oFp_EvntU