dilluns, 31 de març del 2014

Per sant Jordi

Per sant Jordi, dracs

1Ja a punt de començar el mes d’abril, cal començar a preparar idees i propostes creatives per celebrar el Sant Jordi, una de les celebracions més importants del nostre territori. Avui, us presentem 12 dracs creatius per celebrar Sant Jordi, una iniciativa que de ben segur agradarà als més menuts de casa. Aquest mes us tenim preparades moltes sorpreses, no us les perdeu!

KNITTING MINNESOTA
DRAC DE ROBA ORIGINAL

dilluns, 24 de març del 2014

Com et trobes?

Aquesta setmana, els infants de segon  s'endinsaran en el món de les emocions!
Descobrirem com ens sentim i com se senten els altres!
Com et trobes?

dijous, 20 de març del 2014

Arbres

Avui la sessió de foment lector s'ha centrat en el valor de l'amistat! Què feim amb els amics? Qui pot ser un amic? Podem tenir un arbre amic?
En concret hem contat un conte d'en Nicolas Oldland , hem vist un vídeo del Xai Shaun, i hem cercat els punts en comú de les dues històries!


dijous, 6 de març del 2014

Biblioteques al teu abast!

La Biblioteca de Son Cladera fa 5 anys que està ubicada al Casal de Barri, que està situat devora l'església. Fou inaugurada l'any 2007. Compta amb 32 punts de lectura i tres ordinadors per a l'ús dels usuaris i servei de Wi-Fi a tota la sala. El fons documental aproximat és d'uns 5.000 volums registrats, a més de la premsa diària i revistes de tots els gusts. Els dissabtes dematí feim manualitats amb els més petits de 10.30 a 12.00 hores, amb el requisit d'apuntar-se dies abans de la manualitat. Són benvinguts tots els nins a partir de 8 anys i els més petits acompanyats d'un adult.

dimarts, 4 de març del 2014

Dia Internacional del llibre infantil

El 2 d'abril se celebra a tot el món el DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL per commemorar el naixement de Hans Christian Andersen.
El ClijCAT, juntament amb l’OEPLI i les altres tres seccions -Consejo General del Libro Infantil y Juvenil, Associación Galega do Libro Infantil i Xuvenil (Gálix) i Galtzagorri Elkartea-, com tots els anys, vol celebrar aquest dia en el major nombre possible de poblacions i per a això ens dirigim a totes les biblioteques, i llibreries  per difondre entre els nens i nenes de la seva població el missatge de l'escriptora Siobhán Parkinson i el cartell de Niamh Sharkey que aquest any ha preparat la secció irlandesa de IBBY.

http://www.clijcat.cat/consell/descarregues/noticies/fulletodili-2014.pdf