divendres, 31 de gener del 2014

Pla Lector. Ed Bromera

Pàgina sobre el Pla Lector. Ed Bromera

Els articles que es presenten són algunes de les receptes d’animació lectora que van aparèixer en la primera campanya «Llegir en valencià» de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura. Trobaràs reflexions sobre la importància de fer dels vostres alumnes uns bons aficionats a la lectura i també algunes recomanacions generals per transmetre’ls el gust per la lletra impresa. Tots aquests documents estan inclosos en la Guia del Pla Lector per a l’educador.

dissabte, 25 de gener del 2014

Set ratolins cecs

Set ratolins cecs
Set ratolins cecs seria la tercera proposta que pensam que pot servir com a suport al programa de mediació. En aquest cas, es treballaria al tercer cicle de primària.

dijous, 23 de gener del 2014

Contes de suport al Programa de Mediació


Pastís per enemics i Dos monstruos, són dues propostes interessants per reflexionar sobre els conflictes i la seva resolució! Es tracta d'àlbums adequats per ser contats o llegits durant l'etapa d'Educació Primària.

En el cas de Pastís per a Enemics, el llibre ja va ser introduït al segon cicle durant el passat curs, i Els Dos monstruos està essent presentat aquest mateix curs.


Diferents propostes d'organització per a una biblioteca d'infantil


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Diferents propostes d'organització per a una biblioteca d'infantil

Tot i que ara mateix i per motius tècnics és inviable l'organització d'una biblioteca al nostre edifici de primària i dels cursos de 5 anys d'infantil, això no vol dir que no pensem en el futur!

L'increïble nen menja-llibres visita l'aula de segon B

Avui en hem menjat un llibre ben  interessant, i ens hem quedat amb fam de llegir més! http://www.youtube.com/watch?v=C7Vnj0aCltI
Què li passarà a n'Enric?



dijous, 16 de gener del 2014

La Quina del Dimoni

Aquesta setmana i escalfant motors per tal de conèixer el personatge més estès de la cultura popular mallorquina, hem jugat a la Quina del Dimoni (un joc d'atzar on es treballa la descripció dels diferents dimonis de la nostra geografia).

dilluns, 13 de gener del 2014

Les banyes d'en Cucarell


Aquest conte ens presenta un dimoni més bé trist! Vol ser com els altres dimonis però li manca allò que tot dimoni ha de tenir...

Una lectura molt apropiada per als infants de primer cicle!

Va de dimonis!



Al llarg d'aquest inici de trimestre, amb els infants de segon curs de primària, hem parlat de dimonis, hem jugat i fins i tot hem cantat alguna glosa!